Iesirea in astral( iesirea sufletului din corp)

Înainte de a citi acest articol, trebuie să stăpâniţi total arta relaxării. E necesar să aveţi o senzaţie de abandon muscular şi mental. Aceeaşi senzaţie pe care o aveţi după o muncă fizică îndelungată. Asta pentru că după oboseală urmează o relaxare totală a muşchilor.
Ieşirea ar trebui să aibă loc cu uşurinţă după ce au fost înţelese etapele. Există doar câteva elemente esenţiale. Trebuie să aveţi credinţă, pentru că e absolut sigur că nu o să puteţi face ceva ce consideraţi că nu se poate. În acest caz, raţiunea e o piedică ce trebuie eliminată dacă vreţi să evoluaţi.
Apoi urmează frica. Vechea frică de întuneric este de fapt frica de necunoscut, acel dacă?. Dacă nu voi mai putea ajunge înapoi, dacă voi muri? Această frică nu are fundament real pentru că fiinţa astrală este legată permanent de corp prin cordonul de argint, care nu se poate rupe. Mai multe vedeţi în articolul Corpul astral. Deci un alt obstacol este frica.
Mai trebuie să vă doriţi cu adevărat să faceţi asta. Nu e nevoie atât de concentrare cât de dorinţă. De fapt nu e nevoie deloc de concentrare, pentru că meditaţia e o formă de gândire relaxată, aproape atemporală.
Nu o mai lungesc. Alegeţi o seară în care să faceţi acest experiment. Peste zi încercaţi să fiţi calmi, înţelegători, să nu aveţi conflicte cu alte persoane, conflicte care pot să vă atragă atenţia de la ceea ce vreţi să faceţi. Vă aşezaţi seara în pat, vă găsiţi o poziţie comodă. Apoi vă relaxaţi. Când sunteţi complet relaxat, adică nu vă mai simtiţi muşchii, goliţi-vă mintea de orice gânduri. Ca să fie mai uşor imaginaţi-vă o perdea neagră după care sunt gândurile. Dacă unul dintre ele încearcă să iasă, „împingeţi-l” înapoi. În scurt timp o să reuşiţi. Această relaxare vă poate crea o stare de somn conştient, în care nu mai percepeţi timpul sau zgomotele. Recomandat cardiacilor. Dar să revenim.
După relaxarea fizică şi mentală încercaţi să vă imaginati un punct cam la un metru de corpul dumneavoastră. Apoi încercaţi să vă „împingeţi” corpul spre acel punct fără a mişca nici un muşchi şi fără a vă concentra excesiv asupra acestui lucru. Dacă sunteţi prea concentrat veţi vedea că muşchii fetei sunt încordaţi şi va trebui să îi destindeţi. Continuaţi să vă menţineţi atenţia peacel punct şi să vă împingeţi corpul către el. Veţi simţi nişte furnicături uşoare în tot corpul şi o căldură plăcută. Sunteţi pe drumul cel bun.
Poate nu o să reuşiţi de prima dată, poate nici după zece încercări, dar trebuie să continuaţi să încercaţi. Ca un bonus, când vă treziţi o să vă simţiţi mult mai odihnit. Esenţial este să continuaţi să încercaţi. Ca în orice acţiune întreprinsă, repetiţia este foarte importantă.
Când veti ieşi o să vă puteţi observa corpul. Poate o să vă surprindă ce veţi vedea, pentru că de cele mai multe ori avem o părere complet diferită faţă de aspectul nostru. Vă sfătuiesc să nu îl riviţi prea atent pentru că s-ar putea să vă întoarceţi imediat în el. După ce vă uitaţi la corp veţi vedea că astralul dumneavoastră este legat de materie printr-un tub de lumină. Nici pe acesta nu trebuie să îl priviţi prea atent.Pentru prima ieşire vă sfătuiesc la început să rămâneţi în cameră. După ce v-aţi familiarizat cu camera gândiţi-vă la o persoană pe care a-ţi vrea să o vedeţi. Ieşiţi în stradă şi începeţi să mergeţi către ea. Veţi ajunge mult mai repede decât în mod normal. Deocamdată e suficient. Puteţi să citiţi o carte. Nu încercaţi să faceţi prea multe lucruri odată.
La răsărit, cordonul de argint vă va trage către corp. Ca sa ajungeţi înapoi vă imaginaţi corpul şi imediat veti ajunge deaspura lui. Apoi vă vizualizaţi intrând înapoi în el şi aşa veţi face.

Reclame

12 comentarii la “Iesirea in astral( iesirea sufletului din corp)

 1. Este chiar adevarata chestia asta? Adica chiar poti sa iesi din trup?
  Poti sa atingi obiecte, sau sa interactionezi cu oamenii? Poti sa vorbesti sau sa vezi alte spirite?

 2. Da este adevarat. Eu am trait asa ceva. A fost o emisiune la postul tele 7 abc cu ceva ani in urma in care a fost prezentata pe ecran o imagine ciudata bazata pe mai multe spirale insotite de o muzica ciudata. Te concentrai asupra ecranului stand lungit in pat si iti paraseai corpul. Am facuta sta si m-am trezit ca ma vad intins in pat si privesc camera de undeva de sus. M-am speriat si am revenit imediat in corp. Nu am dat suficienta atentie atunci acestui fenomen si acum nu gasesc suficiente informatii sa pot face rost de aceea imagine pe care am vazut-o atunci.

 3. Buna ziua . as doti sa stiu daca exista vreun pericol ? Iesirea din corp mi se pare fascinanta , dar totodata ceva din launtrul meu imi spune ca este adevarat. Dar totusi imi este teama , nu pentru mine neaparat ci pentru familia mea , daca nu ma mai intorc , ei nu o sa stie ce s-a intamplat.

  • Buna corina daca ai fost atenta in articol se vorbea despre piedici, citez: „Trebuie să aveţi credinţă, pentru că e absolut sigur că nu o să puteţi face ceva ce consideraţi că nu se poate. În acest caz, raţiunea e o piedică ce trebuie eliminată dacă vreţi să evoluaţi.
   Apoi urmează frica. Vechea frică de întuneric este de fapt frica de necunoscut, acel dacă?. Dacă nu voi mai putea ajunge înapoi, dacă voi muri? Această frică nu are fundament real pentru că fiinţa astrală este legată permanent de corp prin cordonul de argint, care nu se poate rupe.” deci nu ai de ce sa te temi, vei revenii in corpul tau. Succes 😀

   • Eu am trait asa ceva involuntar si mi era frica sa ma odihnesc dupa -masa , aceasta intamplandu-se doar cand eram singura acasa. Le spuneam alor mei sa ne mutam ca este o entitate in casa care ma pandeste. Ne-am mutat de data aceasta am cumparat casa iar eu am avut si am aceleasi trairi. Am cautat pe net si am citit ca multe persoane pot fece asta, voluntar sau nu. De cand stiu ce se intampla cu mine , nu mai imi este frica si ma pot teleporta si voluntar, nu de fiacare data dar la fel, cand sunt singura acasa. Un lucru specific la mine, trebuie sa dau cu cheia la camera in care dorm, dupa ce pleaca sotul meu, altfel am si o senzatie de frica, destul de imensa

 4. Buna,
  Din pacate sufletul meu pleaca in astral cand are chef. Niciodata nu mi-am dorit asta, si totusi din copilarie pot sa fac, acum am 27 ani. E terbil, sa iti vezi corpul, tot in jur…. si mai ales faptul ca nu il pot controla. Nu pot controla cand ies si cand ma intorc. Ceva sfaturi pentru a opri aceste calatorii?

  • ai putea sa incerci sa te foloseti de acest aspect. cu rabdare si antrenament poti sa controlezi fenomenul. Don Juan a muncit foarte mult cu Castaneda sa-l ,,invete „acest lucru si sa il foloseasca , tu esti un privilegiat , deci profita. de ajutor iti pot fi :PUTEREA AUTOCONTROLULUI MENTAL de BURT GOLDMAN / AUTOCONTROLUL PRIN METODA SILVA de JOSE SILVA si PHILIP MIELE si MANUALUL DE PARAPSIHOLOGIE SI CALATORIE ASTRALA al lui EMIL STREINU

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s